behandelingen

Knippen en kleuren

Created with Sketch.
  • Het knippen is incl. wassen en drogen.
  • Kinderen vinden het vaak spannend bij de kapper. Maar daar kan verandering in komen, het komt altijd goed geen zorgen! Ik heb een iPad en wat speelgoed de kinderen krijgen een lekker snoepje en een sticker, stoere gel of vlecht. Kom jij in de week dat hij/zij jarig is dan krijgen ze een leuk cadeautje! (Geef dit even aan)


  • Het kan zijn dat ik een toeslag moet berekenen bij het kleuren, dit is vanwege extra tijd + product bij dik en/of lang haar. 
  • Bij het kleuren kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Ik als kapster vind haar kwaliteit heel belangrijk !!! Ik zeg dan ook wel eens nee niet omdat ik het niet wil doen maar omdat ik wil dat je gezond, mooi en glanzend haar blijft behouden.
  • Prijsindicatie is altijd vrijblijvend, dus durf te vragen!

Krullen 

Created with Sketch.

krullen knippen is een specialiteit. Bij een krullen behandeling word er gekeken naar de valling, bundeling, en het volume. Daarbij zit een GRATIS treatment die jouw krullen optimaal voedt! Vragen? Stuur vrijblijvend een berichtje voor info!

highlights

Created with Sketch.

Droom jij van een natuurlijke kleuring waarbij de uitgroei minimaal opvalt ? Of juist wat kleurverschillen door je haren heen? Dan zijn highligts - babylights iets voor jouw! Zoek een plaatje op, laat hem zien dan kijken we samen hoe dicht we bij dat resultaat kunnen komen! Ook zullen we hier goed kijken naar de haar kwaliteit. Het zou kunnen zijn dat ik je een advies geef voor bijv. het gebruiken van een haarmasker, doe dat dan ook! Zo zorgen we samen voor een prachtig eindresultaat.

Vind jij het fijn om vooraf te weten wat je ongeveer kwijt zult zijn? Vraag mij om een prijsindicatie te maken zo kun je relaxt genieten van je behandeling.

styling / bruidsarrangement

Created with Sketch.

Jij wilt uit de salon lopen en meteen naar een feestje kunnen! Maak een afspraak en laat je haren föhnen, opsteken of krullen/stijlen. 

Ga jij trouwen? Gefeliciteerd! Wat super leuk. Ben jij opzoek naar iemand die jouw haren op en top maakt voor jouw dag? We plannen dan een proef afspraak bij mij in de salon, zoek wat inspiratie op en ook kan ik dan een tijd en prijsindicatie maken. Denk ook na of er evt. familie leden/vrienden/genodigden zijn die ook hun haren willen laten doen dat is mogelijk.

Opzoek naar prachtige haaraccessoires? Ik heb er een aantal te koop in de salon! Ook voor kids heb ik leuke klemmetjes/speldjes/elastiekjes.

extra

Created with Sketch.
  • Haar herstel treatment is een extra verzorgend masker voor jouw haren. Daarbij word het haar gewassen daarna word een herstellend masker aangebracht (aangepast op jouw haar type en structuur) deze mag dan 30 minuten inwerken. Lees een boekje of geniet even van je me time momentje! Dan word het haar gedroogd naar wens. Met de juiste producten voor thuis verzorg je je haren optimaal! 
  • Krullen treatment is een masker afgestemd op vocht of proteïne te kort. Hierbij word het masker over het haar verdeeld en deze mag 5 min intrekken met een heerlijke warme handdoek. Deze zit standaard bij een krullen behandeling.
  • Plan een haarmasker bij jouw behandeling. deze word dan bij een knip of kleur behandeling toegevoegd dit is een masker die 5 minuten inwerktijd nodig heeft.